images/OMGANGSVORMEN.jpg
JGLOBAL_PRINT

Slecht spreken over shaykh 'Obayd al-Djaabirie

■  Shaykh 'Aboer-Rahmaan Mohyie ad-Dien

Let op je tong! Houd je tong in bedwang, o mens! Laat hem je niet bijten want hij is een slang! Hoeveel personen zijn in het graf terechtgekomen vanwege hun tong, terwijl de dapperen vreesden om hen tegen te komen. Is dat niet zo?

RokBox :: PDF File

JGLOBAL_PRINT

De misdaad van at-tamyie’ op de selefie methodologie

■ Shaykh al-'Allaamah 'Obayd bin 'Abdillaah al-Djaabirie

De eerste vraag: Indien men sommige momayyi’ien (degenen die de valsheid met de waarheid versmelten) van de selefie methodologie adviseert om niet te zitten met de groeperingen zoals al-ikhwaan al-moslimien (moslimbroederschap) en at-tabliegh, dan beweren ze dat deze methodologie de methodologie van de edele geleerde ibn Baaz is; het zitten met alle mensen. Is dit de methodologie van shaykh ibn Baaz -moge Allaah hem genadig zijn-?
JGLOBAL_PRINT

Hoe dient er met fitan omgegaan te worden?

Shaykh al-'Allaamah Saalih bin Fawzaan al-Fawzaan

Vraag: Moge Allaah u het goede geven. Hoe maken we onderscheid tussen de afkeurenswaardige stilte omtrent fitan (m.v. van fitnah) en de prijzenswaardige [stilte in de vorm van het] zich niet bezighouden ermee?

JGLOBAL_PRINT

Medelijden met verderfzaaiers op aarde?

Shaykh Al-Allaamah Saalih bin Fawzaan al-Fawzaan

Vraag: Iemand die blij is met de val van degenen die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van verderf op de aarde, ook al is degene die hem gepakt heeft een ongelovige; wordt dit gezien als (een vorm van) trouw tonen aan de ongelovigen?

Volg Ons Op

TWITTER

YOUTUBE

RSS

 

Contact

Voor vragen, opmerkingen en suggesties m.b.t. onze publicaties en activiteiten kunt u ons gerust mailen.

Let op! Voor religieuze vragen adviseren wij om zelf - hetzij direct of indirect - contact op te nemen met iemand van de geleerden of studenten.

Mail Ons