images/2MANHADJ.jpg
JGLOBAL_PRINT

De weg van de vrome voorgangers

■ Shaykh al-'Allaamah Saalih ibn al-Fawzaan al-Fawzaan

"Zij willen ons wegleiden van de weg van de selef. Want indien wij de weg van de selef niet kennen, ons ervan afwenden en hem niet bestuderen, dan is het enkel toeschrijven aan de selef - zonder kennis en inzicht van hun weg - onvoldoende. Dit is wat zij willen van ons! Zij willen dat wij de weg van de selef, het begrip van de selef en de kennis van de selef verlaten, en dat wij een nieuw begrip innoveren die - zoals zij zeggen - geschikt is voor deze tijd. Terwijl dit een leugen is en de sharie’ah (islamitische wetgeving) van de islaam is geschikt voor elke tijd en plaats totdat het Uur aanbreekt. En de weg van de selef is geschikt voor elke tijd en plaats. Het is een licht van Allaah - de Almachtige en Majesteitelijke - ! Laat de woorden van die misleiders of afgedwaalden jou niet wegleiden van deze weg. Laat hen jou niet wegleiden ervan."

RokBox :: PDF File
JGLOBAL_PRINT

De term Selefie splitst de mensen op

Shaykh al-'Allaamah Saalih bin Fawzaan al-Fawzaan

De vraagsteller zegt: "Sommige doe’aat (uitnodigers), moge Allaah hen leiden, zeggen: "De term Selefie splitst de mensen op. Dus zeg niet: 'Ik ben Selefie'."


Volg Ons Op

TWITTER

YOUTUBE

RSS

 

Contact

Voor vragen, opmerkingen en suggesties m.b.t. onze publicaties en activiteiten kunt u ons gerust mailen.

Let op! Voor religieuze vragen adviseren wij om zelf - hetzij direct of indirect - contact op te nemen met iemand van de geleerden of studenten.

Mail Ons