images/2MANHADJ.jpg
JGLOBAL_PRINT

Boycot niet volgens uw begeerte en nodig uit!

Shaykh 'Aayed ash-Shammarie

De mensen komen terecht in dwaling, ongehoorzaamheden, grote zonden, [kleine] zonden, innovaties, begeerten, afgoderij, enzovoort. Wat is onze rol? Onze rol is om hen uit te nodigen en geduldig te zijn! Sommige mensen zeggen: "Ik boycot!", terwijl hij eigenlijk een leugenaar is! Omdat hij niet eens geduldig wil zijn en [de mensen] niet wil confronteren.Dus vlucht hij dan maar naar het boycotten.

RokBox :: PDF File
JGLOBAL_PRINT

Verspreid geen misvattingen

■  Shaykh Soelaymaan ar-RohaylieO broeders, wij moeten onze kracht volledig inzetten om de mensen te leren hoe zij vroom moeten zijn volgens de religie van Allaah, zoals waar de Profeet - sallallaaho ‘alayhi wa sallam - mee is gekomen. En niet dat we hen misvattingen brengen. De mensen hebben dit niet nodig vandaag. Veel mensen zijn in hun vroomheid bedrogen en verleid door de duivels. Dus wij laten hen op zijn minst voelen dat het verboden is, en hopelijk zullen zij dan op een dag berouw tonen.

RokBox :: PDF File
JGLOBAL_PRINT

Discussiëren met de mensen van begeerten

■ Shaykh al-'Allaamah Rabie' ibn Haadie al-Madkhalie

Er is niets gelijk aan het veilig zijn voor fitnah.

Niemand mag zichzelf in een situatie brengen waarin hij getest en beproefd wordt, en zeker degene die weet dat hij zwak is.


RokBox :: PDF File
JGLOBAL_PRINT

Vertalingen van onbekenden verspreiden

Shaykh Aboe Rabie' 'Arafaat al-Mohammadie

Vraag:
Moge Allaah goed voor u zijn. Deze vraagsteller zegt: Soms ontvangen wij wat vertaalde folders of fataawa van geleerden, die vertaald zijn door onbekenden. Mogen wij deze vertalingen verspreiden en erop bouwen?

Shaykh ‘Arafaat: De vertalers zijn bekend?

Volg Ons Op

TWITTER

YOUTUBE

RSS

 

Contact

Voor vragen, opmerkingen en suggesties m.b.t. onze publicaties en activiteiten kunt u ons gerust mailen.

Let op! Voor religieuze vragen adviseren wij om zelf - hetzij direct of indirect - contact op te nemen met iemand van de geleerden of studenten.

Mail Ons