folder pagina bannerHelp mee onze folders te verspreiden!

Alle lof zij Allaah. Hij Die het voor ons mogelijk heeft gemaakt om deze folders uit te geven. Op dit moment hebben we met de wil en succes van Allaah meer dan 130.000 folders gedrukt. Hiervan is een groot deel al verspreid. Help mee ook de rest te verspreiden en deel mee in de beloning!

FOLDER 1: ISIS-001

ONLINE-VERSIE                                        LEESVERSIE (MOBIEL)

FOLDER 2: ISIS-002

ONLINE-VERSIE                                        LEESVERSIE (MOBIEL)

FOLDER 3: PROFEET MOHAMMED

ONLINE-VERSIE                                        LEESVERSIE (MOBIEL)

FOLDER 4: DE FUNDAMENTEN VAN TAWHIED

ONLINE-VERSIE                                        LEESVERSIE (MOBIEL)


We hopen in de toekomst –met de wil van Allaah- meer folders uit te brengen. Jullie zullen hiervan uiteraard op de hoogte worden gehouden.

Bekijkt u de volgende mogelijkheden om bij te dragen tot de grootschalige verspreiding van deze folders:

  • Bestel de folders om te verspreiden onder familieleden, vrienden, op scholen, universiteiten etc. Voor 50 folders betaalt u 2,50,- (excl. verzending). Bestellingen boven de 1000 folders, graag vermelden in de mail. Voor meer informatie of het plaatsen van bestellingen mailt u naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Vermeldt bij bestellingen de titel van de folder zoals boven aangegeven en het aantal stuks (per titel) en uw naam en adresgegevens
  • Als u (mede)verantwoordelijk bent of connecties hebt met moskeeën, islamitische stichtingen en verenigen, islamitische scholen, (universiteits)gebedsruimtes, buurthuizen, jeugdverenigingen etc., kunt u de folder downloaden, bij uw lokale printshop laten printen en lamineren op A3 of A2 posterformaat. De poster kunt u dan op een zichtbare plaats in het betreffende gebouw ophangen.
  • Stuur de link van de folder naar personen waarvan u denkt dat zij er profijt van zullen hebben.
  • Stuur de link van de folder naar de diverse media, politici, opiniemakers en andere belangrijke organisaties en personen.
  • De folders kunnen uiteraard ook in België verspreid worden. Geïnteresseerden uit België kunnen contact met ons opnemen door te mailen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moge Allaah u en ons belonen. 

Volg Ons Op

TWITTER

YOUTUBE

RSS

 

Contact

Voor vragen, opmerkingen en suggesties m.b.t. onze publicaties en activiteiten kunt u ons gerust mailen.

Let op! Voor religieuze vragen adviseren wij om zelf - hetzij direct of indirect - contact op te nemen met iemand van de geleerden of studenten.

Mail Ons