images/SIERA.jpg
JGLOBAL_PRINT

Wat doet jou weten wie shaykh al-Albaanie is!?

■  Shaykh 'Aboer-Rahmaan Mohyie ad-Dien

Shaykh al-Albaanie! En wat doet jou weten wie shaykh al-Albaanie is! Onze shaykh en onze imaam! Wij hebben onder hem gestudeerd. Hij was een overblijfsel van as-selef as-saalih (de vrome voorgangers) - moge Allaah tevreden over hen zijn -. Allaah heeft hem geweldig succes geschonken. Hij is de mohaddith (hadiethgeleerde) van deze tijd en hij is een hernieuwer van de religie. Schrijf [dit] op!

RokBox :: PDF File

JGLOBAL_PRINT

Aanbevelingen voor Shaykh Mohyie-ad-Dien

Shaykh al-'Allaamah Mohammed bin Haadie al-Madkhalie

Shaykh al-'Allaamah Mohammed bin Haadie al-Madkhalie: "Ja, hij was mijn scriptiebegeleider tijdens mijn doctoraal scriptie, en wat een goede man is hij. Hij is een selefie, edele persoon, houdt van de soennah en nodigt ernaar uit, haat innovaties en bestrijdt die en waarschuwt ertegen. Dit is wat ik van hem ken vanaf ongeveer 25 jaar terug. Dus wat een goede man is hij en ik ken alleen het goede over hem."

RokBox :: PDF File

JGLOBAL_PRINT

Shaykh Soehaymie over Shaykh al-Jaabirie

Shaykh al-'Allaamah Saalih bin Sa'd as-Soehaymie

Er wordt geen aandacht besteed aan het geschreeuw dat afkomstig is van sommigen van onder de onwetenden, dat roddel en laster bevat, tegen deze deugdzame en gerespecteerde Shaykh. Er wordt geen aandacht besteed aan dit soort roddel en laster. Dit is de handelswijze van Allah met Zijn schepping, dat de studenten van kennis en geleerden benijd worden, vooral door sommige van de onwetenden die niet de criteria beheersen om de ware selefie methodiek
te kennen.

RokBox :: PDF File

Volg Ons Op

TWITTER

YOUTUBE

RSS

 

Contact

Voor vragen, opmerkingen en suggesties m.b.t. onze publicaties en activiteiten kunt u ons gerust mailen.

Let op! Voor religieuze vragen adviseren wij om zelf - hetzij direct of indirect - contact op te nemen met iemand van de geleerden of studenten.

Mail Ons